Reviews

Reviews van onze service en producten zijn erg waardevol voor andere klanten, we gaan hier daarom ook uitermate zorgvuldig mee om. Mega Outlet plaatst enkel reviews van klanten en personen die het product daadwerkelijk uitgeprobeerd hebben.

Reviews over de ervaring met Mega Outlet worden op kiyoh geplaatst, hier zit altijd een klantorder aan gekoppeld. De geplaatste reviews worden gemodereerd door kiyoh als onafhankelijke tussenpartij. Zowel positieve als negatieve reviews over Mega Outlet worden geplaatst.

Vanaf 28 mei 2022 zijn de richtlijnen voor het plaatsen van product reviews aangescherpt en zullen er enkel nog reviews geplaatst worden waarvan het e-mail adres gekoppeld kan worden aan een klantorder waar het gereviewde product mee gekocht is. Reviews die geplaatst zijn voor deze datum kunnen we niet allemaal terugleiden naar een een order. Mega Outlet betaald niet voor het plaatsen van reviews, wanneer reviews door een derde partij vergoed zijn staat dit erbij gemeld.

Geplaatste product reviews worden handmatig beoordeeld door onze klantenservice, mocht er iets niet naar wens verlopen dan nemen we contact op met de betreffende klant. Binnen 1 tot 3 werkdagen zal de review online staan. Zowel negatieve als positieve reviews zullen geplaats worden op de site. 

Reviews die we niet zullen plaatsen bevatten één van onderstaande punten:

  • Je hebt het artikel niet gekocht via Mega Outlet
  • Grof of beledigend taalgebruik
  • Vragen over de status van de order of de prijs
  • Commerciële inhoud zonder daar expliciet melding van te maken 
  • URL naar andere websites
  • Meningen of uitspraken die niks met de ervaring van het artikel te maken hebben

arrow_upward