Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Dat is wel zo overzichtelijk. Naast de kosten voor de producten zijn er in sommige gevallen bijkomende kosten. Dit kunnen verzendkosten zijn of kosten voor een bepaalde betaalmethode. De verzendkosten zijn gratis.

Zoals gezegd kunnen er ook (kleine) bijkomende kosten van toepassing zijn bij bepaalde betaalmethoden. Hieronder geven we je een overzicht van de betaalmethoden die wij je aanbieden. We bieden je maar liefst zeven van de meest populaire betaalmethoden aan zodat jouw favoriet er altijd bij zit. Of je nu thuis achter je pc zit (en je kaartlezer bij de hand hebt) of onderweg bent met je mobiel, bij ons kun je altijd een betaalmethode kiezen om je bestelling direct af te ronden. Hieronder zie je welke betaalmethoden wij aanbieden en welke bijkomende kosten er eventueel van toepassing zijn. 

 

Betaalmethoden en eventuele bijkomende kosten

 MrCash/Bancontact   Gratis
 Visa  Gratis
 Mastercard  Gratis
 PayPal  € 0,45
 Riverty/AfterPay  € 0,95

 

Achteraf betalen met Riverty/AfterPay

We bieden je de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen met AfterPay. Wel zo makkelijk, snel en veilig! Bijvoorbeeld als je onderweg bent en geen gegevens van je internetbankieren bij de hand hebt. Je ontvangt na ontvangst van je bestelling een e-mail met de factuur van AfterPay. Vanaf dat moment heb je 14 dagen om de factuur te betalen. Dit kan heel gemakkelijk via internetbankieren.

 

Informatie van Riverty/AfterPay

Als je achteraf betaald met Afterpay, winkel je veilig en eenvoudig.

  • Je betaalt pas nadat je de aankoop in huis hebt
  • Betaalperiode - altijd 14 dagen
  • Je hoeft nooit je bankrekening- of creditcardgegevens op te geven


AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Afterpay rekent 0,95 euro voor het gebruik van deze service. Dit betekent dat je een aantal dagen na de ontvangst van je bestelling via e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om je bestelling te betalen. De eerste keer dat je achteraf betaald met AfterPay kan dit tot een bedrag van € 150,00. Wanneer je al bekend bent bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. www.afterpay.nl biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via AfterPay. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door onze webshop overgedragen aan AfterPay en gelden de betalingsvoorwaarden van AfterPay welke zijn in te zien op de website van AfterPay onder deze link: https://www.afterpay.be/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

arrow_upward