Over Mega outlet

Zorgen dat jíj goedkoop kunt winkelen én snel de producten vindt die je zoekt. Dat is het doel van Mega outlet. Met een assortiment van meer dan 50.000 huishoudelijke artikelen durven we gerust te zeggen dat er bij ons geen ‘nee’ te koop is! Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel bij Mega outlet.

Winkelen bij Mega outlet is een feestje!

Dit doen we door ons aanbod steeds af te stemmen op jouw wensen. Zo leveren we niet alleen de klassiekers voor in huis, zoals koekenpannen, wasmanden, emmers en keukenhulpjes, maar ook trendy items waar je meteen blij van wordt. Wat dacht je van sfeervolle lantaarntjes voor in en om het huis? Leuk als cadeau, maar ook voor jezelf! Ook hebben we de wereld aan kinderspeelgoed, knutselspullen, poppen, spellen en puzzels.

Topmerken voor de laagste prijs. Dát is waarin Massamarkt zich onderscheidt. Als je eenmaal onze lage prijzen hebt gezien, dan weet je waarom je niet meer verder hoeft te zoeken! Goedkoper vind je ’t niet!

Opgericht in 2016 door vakgerichte mensen met een grote passie voor klantvriendelijkheid en service. Wij weten wat jij belangrijk vindt: je favoriete merken vinden, maar dan voor een zacht prijsje. Bij ons kan het gewoon! Met een groot team staan we elke dag weer voor je klaar om je blij te maken met…. net wat jíj zoekt! Je gaat ons toch niet vertellen dat er iets in onze webshop ontbreekt?

Vragen? Hulp nodig? - Onze medewerkers kennen onze artikelen van voor naar achter en andersom. Dus wil jij weten hoe die ene ovenschaal er aan de achterkant uitziet? Of die mooie wokpan van de onderkant? Wij duiken voor je in de schappen om je vragen te beantwoorden! Ons is niets te gek! Aarzel dus niet en zet ons aan het werk! Wij horen ’t graag!

 

We wensen je veel winkelplezier!

Mega Outlet
namens alle medewerkers

arrow_upward